<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154831" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков: Експе...

Габровски е в ролята на “перач” на групировката ГЕРБ, заяви Радостин Василев

12 Декември 2022
0 692

Габровски е в ролята на “перач” на криминалната групировка ГЕРБ, заяви Радостин Василев.

“Цирк Борисов” се готви да управлява отново”, прогнозира бившият спортен министър в профила си във Facebook. Според него да предложиш Николай Павлов за министър на енергетиката, е като да предложиш Пеевски за шеф на ДАНС.

Петков: Експертното правителство е кабинет Борисов-Радев-Пеевски

Габровски е в ролята на &#8220;перач&#8221; на групировката ГЕРБ, заяви Радостин Василев
Снимка: Facebook

„Единственото, което искат ГЕРБ, е репутацията на Габровски да изпере мръсната репутация на Борисов. Корпорацията на Бойко знае, че има голям проблем на лидерско ниво и прави пореден опит на спаси редник Борисов от наказателно преследване. Предложението на Николай Павлов за министър на енергетиката и лица, свързани с кабинета “Орешарски”, е доказателство на поговорката, че “Вълкът козината си мени, но нрава –  НЕ”!, пише Радостин Василев.

Според него проф. Николай Габровски се е вживял в ролята на политическо камикадзе, без чувство за самосъхранение и с неизвестни засега мотиви.

„Решил е да играе отвратителната роля на  “перач” на криминалната групировка ГЕРБ, но с този кабинет някак си не се получава. Задкулисието е явно в кабинета.

“Фурнаджийската лопата” от Банкя издигна “независим” кандидат за премиер. “Независимият” кандидат за премиер предлага “независимо” правителство, което ще е “независимо” от Борисов“.

Толкова е независим кандидат-премиерът на ГЕРБ, че нищо не зависи от него. Най-вероятно папката с “независими министри” му е била връчена в последния момент и на всички е ясно КОЙ се готви да дърпа конците зад кулисите“, допълва Василев в поста си.

И пита: „Докторе, превърна се в поредния употребен авторитет от мафията, поне си кажи – Защо!?“

Габровски е в ролята на “перач” на криминалната групировка ГЕРБ, заяви Радостин Василев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции