<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153658" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гешев призов...

Старата песен на нов глас: ГЕРБ искат да издигнат Борисов за премиер

04 Декември 2022
1 363

Старата песен на нов глас – ГЕРБ искат да издигнат Борисов за премиер. Утре се очаква на ГЕРБ да бъде връчен първият мандат за съставяне на правителство от страна на президента Румен Радев. Това се случва цели два месеца след изборите.

Иван Бакалов: Политическата криза се казва Бойко Борисов (видео)

Макар през последните дни да имаше сведения, че ГЕРБ обмислят да предложат експертен кабинет или да издигнат Десислава Атанасова или Томислав Дончев като оглавяващи редовен кабинет, изглежда това не е така. ГЕРБ превзе националния ефир в неделя с множество свои видни лица, които изразиха подкрепата си за бившия дългогодишен министър-председател. Сред тях бяха Любен Дилов-син, Тома Биков и Десислава Атанасова.

В търсене на премиер: ГЕРБ обсъжда номинациите на Атанасова и Дончев

Старата песен на нов глас: ГЕРБ искат да издигнат Борисов за премиер
БулФото

Самият Борисов не пропусна за пореден път да изтъкне неповторимите си лидерски качества, култивирани в него през годините. Той направи това на откриването на тридневен семинар на младежите от ГЕРБ във Враца. За това съобщава НОВА.

Бойко Борисов: Няма да съм номинацията за премиер (видео)

“ГЕРБ има два варианта – премиер си имаме – по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи. Такова правителство на малцинството надали е най-доброто, което може за стабилност и разбирателство да се случи в момента. Още не е узрял политическият ни елит. И Меси е на 31 г., но като влезе, вкара първия гол. България си има Меси в това отношение, и това съм аз”. Това бяха думите на лидерът на ГЕРБ.

Предстои днес да бъде решено кой ще оглавява проектокабинета на ГЕРБ.

Видео: “Тази сутрин”, bTV

Старата песен на нов глас: ГЕРБ предлагат Борисов за премиер

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции