<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=157651" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: За първи път ...

Американка разкри, че е получила коледен подарък от Бил Гейтс

03 Януари 2023
0 118

35-годишна американка е получила подарък за Коледа през 2019 от милиардера и основател на MIcrosoft Бил Гейтс. Жената, чието име е Шелби, се записала за традиционната анонимна размяна на подаръци с непознати в социaлната мрежа Reddid.

Пред сайта www.ladbible.com тя споделила, че една вечер през 2019 година, проверявайки телефона си, видяла съобщение, че подаръкът й е изпратен с експресна доставка по FedEx. “Луксозна работа,” казала си Шелби и полюбопитствала от кой щат е любезният й непознат Дядо Коледа. Като видяла, че пакетът е пуснат от Вашнгтон, написала нашега: “Ами…ако тайният ми Дядо Коледа е не някой друг, а самият Бил Гейтс.”

Бил Гейтс разкри коя е най-успешната му инвестиция

На другия ден Шелби отишла да получи подаръка си. Служителката в куриерския офис изпаднала в екстаз и й казала, че цял ден я чака да си вземе подаръка. Посъветвала я да си вземе количка, защото е тежък. “Изпращачът се е представил като Бил Гейтс. Или е той наистина, или е някакява шега”, казала служителката от FedEx.

Нейният мистериозен подарък бил изпратен от 66-годишния технологичен милиардер. Той съдържал няколко пакера, с общо тегло малко над 36 кг (81 паунда). Огромната кутия едва се побрала в колата й.
Американка разкри, че е получила коледен подарък от Бил Гейтс

Може би най-хубавият подарък от всички било дарението, което той направил на Американската асоциация по сърдечно-съдови заболявания, в чест на майката на Шелби. Тя починала през март 2019.

Коледен подарък за 50 милиона

Сред множеството подаръци имало картичка от Гейтс, която гласяла „Впечатлен съм, че участвате за 95-ти път в размяната на подаръци в Reddit! Изглеждате като много щедър човек и се надявам моят подарък да ви накара да се усмихнете тази Коледа.”

„Включих някои забавни неща, на които да се наслаждавате както у дома, така и на открито – плюс няколко страхотни книги, които мисля, че ще ви харесат.“

Американка разкри, че е получила коледен подарък от Бил Гейтс

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции