<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158879" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Уволниха при...

Шест коли и автобус са ударени след гонка с полицията в Бургас (видео)

12 Януари 2023
0 326

Шест коли и автобус са ударени след гонка с полицията в Бургас. Шофьорът е избягал, съобщава NOVA.

Около 20 часа е получен сигнал за инцидент, при който млад мъж се опитал да издърпа мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев” и “Македония”. Междувременно е получен друг сигнал за неправилно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици тъмен джип, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие.

Два полицейски патрула се отправили към кръстовището. Виждайки екипите, мъжът се качил в колата и отпрашил по бул. “Христо Ботев” в посока жп гара – Бургас. Преминал през бул. “Иван Вазов”, ул. “Спортна”, бул. “Тодор Александров” и местността “Пода” в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и автобус от градския транспорт, в който имало пътници. При инцидента няма пострадали граждани.

Шест коли и автобус са ударени след гонка с полицията в Бургас (видео)
Снимка: стопкадър/видео NOVA

Гонка, напръскан с лютив спрей полицай и арести в центъра на София (видео)

Джипът преминал през лента с шипове, поставена от полицейски екип в района на пътен възел Созопол и със спукани гуми продължил да се движи към село Равадиново. Там спрял, блъскайки се в паркиран на ул. “Стара планина” лек автомобил със старозагорска регистрация.

Водачът се издирва от полицейските служители с кучета. В автомобила са намерени патрони и нож.

Шест коли и автобус са ударени след гонка с полицията в Бургас (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции