<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160169" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Магията на ФА...

Хванаха двойка да се сношава насред Рали “Монте Карло” (видео)

20 Януари 2023
0 1142

Хванаха двойка да се сношава насред Рали “Монте Карло”. Странната гледка надали е забелязана от пилота на автомобила, от чиято камера на капака се мерва случката. Кадърът е заснет от гръцки състезател, буквално профучаващ покрай откритото любовно леговище. Разбира се, от двусекундния кадър няма как да се разберат каквито и да било детайли за случката.

Хванаха двойка да се сношава насред Рали &#8220;Монте Карло&#8221; (видео)

Факт е обаче, че фенове на екстремния секс са направили едно от най-опасните за наблюдаване състезания в света сцена на своя любовен порив. Този абстрактен момент е забелязан от редактори на The Sun, а видеото можете да видите тук.

Страстите са се разгорещили не само заради заряда на състезанието в Южна Франция. Двойката бе забелязана благодарение на камерата на предното стъкло на ветерана Жордан Сердеридис. Фаровете на гръцкия пилот ярко осветяват мимолетната гледка, преди той да продължи по пътя си. Всичко това е показано на живо по телевизиите, излъчващи състезанието, както и в сайта на WRC.

Сериозен инцидент беляза рали “Дакар”

Рали “Монте Карло” се провежда в планините около Монако в продължение на четири дни и нощи. Това разбира се не е първият случай на отдаване на страст по време на спортно събитие. През август миналата година двойка бе хваната да се отдава един на друг по време на бейзболен мач между Оукланд “Атлетикс” и Сиатъл “Маринърс” в MLB.

Кадри: MAXSPORT

Хванаха двойка да се сношава насред Рали “Монте Карло” (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции