<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151073" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж постави р...

Tesla полудя и започна да убива хора по улиците (видео)

16 Ноември 2022
5 5366

Tesla полудя и започна да убива хора по улиците, показва видео, качено в китайски YouTube канал. Необяснима и страховита история се е разиграла в китайската провинция Гуандун. Кросоувър Tesla Model Y по неизвестни причини сам ускорил до максималната си скорост, убил двама и рани тежко трима души.

Трагедията се е случила на 5 ноември, но записът беше публикуван онлайн едва сега. Видеото показва как колата Tesla отначало сякаш спира отстрани на пътя, но след това сама започва да ускорява. С главоломна скорост – около 200 км/ч, електромобилът се понася по улиците на града, събаряйки велосипедисти и мотористи, които са по пътя.

Tesla полудя и започна да убива хора по улиците (видео)

Показаха колко лесно и бързо се краде автомобил Tesla (видео)

Колата изминава повече от два километра, преди да поднесе, да се блъсна в стената на сграда и да спре. Нейният шофьор – 55-годишен мъж, е настанен в болница. Пред полицаите той е обяснил, че е искал да спре пред местен магазин, но електромобилът е започнал сам да ускорява. Водачът натискал спирачката многократно, но колата не реагирала.

На публикуваните кадри стоповете светват за кратко само веднъж – около 30-та секунда от видеото. Според китайските медии. Причината е срив в софтуера на кросоувъра. От Tesla изразиха готовност да сътрудничат по всякакъв възможен начин на разследването и да предоставят на властите цялата необходима информация.

Tesla полудя и започна да убива хора по улиците

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Denis Hadzhiev

    17 Ноември 2022

    Каква е тази мелодия...

Покажи всички Скрий

Реакции