<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=164715" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Семейство от ...

Рецидивист запали колата на съседите в опит да завземе имота им (РЕПОРТАЖ)

15 Февруари 2023
0 24442

Рецидивист запали колата на съседите в опит да завземе имота им. За случая разказва потърпевшата Бояна Бояджиева в репортажа на Виктория Симеонова.

Сигналът

Преди година Бояна и приятелят ѝ купуват апартамент, намиращ се в къща в центъра на София. Жилището е на първия етаж, където са се самонастанили и други хора в съседен имот собственост на Джулиано Димитров. След нанасянето си в жилището новите собственици решават да направят ремонт на покрива, за да живеят там спокойно. Уви, още в началото започват да изчезват строителни материали. Това води до спор с другия собственик на имот в сградата.

През декември група роми влизат в двора на къщата и заплашват Бояна и семейството ѝ със саморазправа. Потърпевшите викат полиция. След като отиват в районното обаче случващото се се повтаря. Отново тълпи от хора са в двора и го унищожават.

Напрежението ескалира на 31 декември вечерта. Тогава Бояна и семейството ѝ са у дома, когато виждат светлини в двора. Оказва се, че гори семейният автомобил, който е единственото ѝ наследство от баща ѝ. За минути джипът е напълно изпепелен.

Рецидивист запали колата на съседите в опит да завземе имота им (РЕПОРТАЖ)

Кой е обвиненият за палежа Юлиян Димитров?

Обвинен за палежа е Юлиян Димитров, който е баща на формалния собственик на другия имот в къщата. Той стана известен още през 2016 година. Togawa жители на село Баня, Разлог се оплакаха пред екип на bTV, че подпалва техни имоти, за да ги вземе на безценица. Тогава той беше арестуван и за лихварство.

Уви, години по-късно той действа по същата схема. Смята себе си за недосегаем – а явно така го възприемат и институциите.

Ние продължаваме с опитите да го открием. Призоваваме институциите да си свършат работата по случая преди да е станало късно! Сигнализирайте ни за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Рецидивист запали колата на съседите в опит да завземе имота им

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции