<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=163049" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте новото ...

Дани Йорданов от “Господарите” приклещи с въпроси Боби Михайлов (видео)

06 Февруари 2023
2 15084

Дани Йорданов от “Господарите” приклещи с въпроси Боби Михайлов. Това се случи на церемонията “Футболист на годината”. Михайлов така и не пожела да застане пред нашата камера. Той реши да избягва контакт с екипа ни.

Борбата за БФС продължава (видео)

Това е първата среща на живо с Боби Михайлов след скандалния последен конгрес на Българския футболен съюз. Тогава показахме нередности, които заслужиха вниманието на обществеността, но така и нямаше последствия.

Боби Михайлов се превръща във вечния президент на БФС (видео)

Питания

Въпросите към шефа на българския футбол иначе са по неговата уж професионална компетенция. Дани Йорданов се опитва да разбере как така Михайлов от любим вратар легенда се е превърнал в човек, поклащащ се зад Бойко Борисов. Също така е важно футболните фенове у нас да разберат защо от 4-то място в света сме вече на 71-во. Това свободно падане на този велик спорт е обективна реалност в България и ще продължим да търсим причините. Възможно ли е сред тях да е и евентуалното некадърно управление? За съжаление този въпрос не можахме да разискаме с първия човек в родния футбол.

Избягване

Иначе виждате и поведението на Борислав Михайлов. Личи си, че е гузен за нещо, щом не желае да застане пред камерата и да даде смислено изявление. Около него са верните му хора Христо Запрянов, зам.-изпълнителен директор на БФС, както и Виктор Игнатов, назначен за пиар. Те се опитват да го бранят като Матросов на амбразурата. Разбираме, че все пак заплатите на споменатите трябва да се оправдаят. А някои хора биха дали всичко за високата си позиция. Дори да застанат с тяло да бранят Борислав Михайлов от нашите въпроси.

Дани Йорданов от &#8220;Господарите&#8221; приклещи с въпроси Боби Михайлов (видео)

Следваща стъпка

Понеже въпросите към Боби Михайлов висят със страшна сила, Дани Йорданов подава официално искане за интервю. Искрено се надяваме то да бъде уважено от шефа на БФС. Към него имаме чисто футболни въпроси, вълнуващи всеки фен на тази велика игра. Състоянието на българския футбол, националният отбор, управлението на организацията – това са само част от акцентите, които бихме поставили на масата.

Дани Йорданов от “Господарите” приклещи с въпроси Боби Михайлов (видео)

Дани Йорданов от “Господарите” приклещи с въпроси Боби Михайлов (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Георги

    11 Февруари 2023

    Дани,голям си.

Покажи всички Скрий

Реакции