<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=166032" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте момент...

Челси Хендлър: Събуждам се, спомням си, че нямам деца, мастурбирам и отново заспивам (видео)

22 Февруари 2023
0 17577

Челси Хендлър: Събуждам се, спомням си, че нямам деца, мастурбирам и отново заспивам. Това сподели известната актриса в свое видео, което взриви мрежата, разказва UNILAD.

Освен известна актриса, комик и писател, Челси Хендлър е и жена, горда от факта, че няма деца. Тя реши да затвърди това свое “качество”, като сподели видео в ТикТок, озаглавено “Един ден от живота на бездетна жена”.

Челси Хендлър: Събуждам се, спомням си, че нямам деца, мастурбирам и отново заспивам (видео)
Снимка:  Wikimedia Commons

Видеото има за цел да бъде пародия на видеоклипове „един ден от живота на…“, които станаха популярни в приложението. Въпреки това актрисата понесе множество критики по свой адрес след като го публикува.

Във видеото 47-годишната комедиантка показва как преминава през своето „ежедневие“, докато разказва с глас зад кадър, използвайки доста циничен език.

Хендлър споделя: „Това е ден от живота на бездетна жена. Събуждам се в 6 часа сутринта. Спомням си, че нямам деца, които да водя на училище, така че взимам халюцигенно, мастурбирам и отново заспивам.“

Следва: „Събуждам се в 12:30 ч. и се подготвям за натоварен ден, в който правя каквото за бога си поискам. Хендлър отбелязва, че ще носи „най-неудобните и стилни обувки, тъй като няма да гоня дете из хранителния магазин“.

Видеоклипът продъжава на друго сатирично ниво. Актрисата се показва на фона на зелен екран, където „лети до Париж“, „посещава връх Еверест“ и дори „пътува назад във времето, за да убие Хитлер“.

Източник: TikTok @chelseahandler

Съдят TikTok заради таргетирането на деца с недопустими клипове

Откакто беше качено, видеото получи повече от 10 милиона гледания – като всички мнения сред зрителите бшха разнопосочни. Някои аплодираха Хендлър за нейния нестандартен поглед към живота като бездетна жена.

Някой коментира: „Ако сте родител и това ви е ядосало, имате проблеми, защото това няма нищо общо с хора с деца. И второ – това е комедиен скеч. Защо хората с деца се месят в живота на всички?“

Друг отбеляза: „Смущаващо (но не изненадващо), че родителите отговарят на това с „НЕ БИХ СЕ ОТКАЗАЛ ОТ ДЕТЕТО СИ“. Не ни ли е позволено да бъдем без деца, без това по някакъв начин да е атака срещу родителите?“

Въпреки това, не всеки беше “Отбор Челси”. Видеото посрещна и множество критики.

Журналистът от Fox News Джъстин Хокинс написа в Туитър: „Да, наистина си живеете живота, нали. Само за да бъде ясно, защото очевидно трябва да бъде казано от родител, не бих една усмивка от момиченцето ми за 10 000 от вашите уж безгрижни бездетни дни в Париж и спане до обяд.”

Активистката против абортите Лила Роуз пък написа: „Това е наистина тъжно“.

В отговор Хендлър каза в последващо видео: „Защо изобщо ще имам нужда от собствени деца, когато чувам тези ревливи бебета през цялото време?”, визирайки нейните критици.

Челси Хендлър: Събуждам се, спомням си, че нямам деца, мастурбирам и отново заспивам

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции