<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=166834" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сашо Диков се...

Кой грабна победата в “Като две капки вода”? (видео)

26 Февруари 2023
0 2525

Кой грабна победата в “Като две капки вода”? Хитовото предаване по Нова телевизия отново развълнува зрителите и осигури приятни емоции в неделя вечер.

Сашо Диков се намеси, за да опита да сдобри Рачков и Веско Маринов (видео)

Кой грабна победата в "Като две капки вода"? (видео)

Победител стана Владо Михайлов с уникално изпълнение в образа на Мадона. Той получи огромно одобрение сред журито, зрителите, менторите и участниците.

Втори остана Тома с образа на Шаная Туейн. Той призна, че това е първият му женски образ в живота. И въпреки това се справи блестящо.

Иначе към журито Веско Маринов, Фънки и Хилда Казасян се присъедини и актьорът Асен Блатечки. Той видимо остана доволен от видяното.

Шоуто започна с магично изпълнение от света на Барби и Кен! Дуетът Димо Алексиев и Ралица Паскалева изпълни най-големия хит на датско-норвежката поп група Aqua – “Barbie girl”. Той е издаден през 1997 година и все още е част от класациите за най-добрите песни от 90-те!

Христо Петков излезе под прожекторите като обичаната българска певица с над 35 години на сцената – Росица Кирилова! Той запя “Живей за мига”, за да ни разкаже с усмивка красивата история на нашия живот.

“Да или не” запита Дара с култовия летен хит на Криско! Тя ще се повози в неговата кола, за да усвои характерния му глас и движения!

Яна Маринова изпълни сцената с характерния сексапил на зашеметяващата Никол Шерцингер!

Христо Гърбов обу обувките на Afromen, за да запее хита “Because I Got High” от едноименния албум от 2000 година.

Тома имаше трудната задача да запее като канадската кънтри-поп звезда Шаная Туейн. Тя е една от най-продаваните изпълнителки на всички времена, а песента “That Don’t Impress Me Much” остава един от най-големите ѝ хитове!

Кали заблестя като една от най-успешните изпълнителки на нашето време Lizzo!

На финала излезе една от най-големите звезди от последната година – Васко Жабата! В този образ бе Керана.

Очаквайте отново шоуто “Като две капки вода” следващата неделя. Доброто настроение е гарантирано, скъпи приятели!

Кой грабна победата в “Като две капки вода”? (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Beth Warren

    27 Февруари 2023

    I was recommended this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!

Реакции