<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=168557" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 19 години наем...

Безстрашно момиче гали алигатор по корема (видео)

08 Март 2023
0 180

Безстрашно момиче гали алигатор по корема. Героинята в това безразсъдно видео се казва Габи Никол. Тя е качила редица клипове в нейния Инстаграм акаунт с крокодила.

Катастрофалната среща на Ергенът с Кристина (видео)

Безстрашно момиче гали крокодил по корема (видео)

Покрай фотосесията Габи има над 7000 нови последователи. Но да не бързат да се радват инфлуенсърите, че са открили начин за постигане на бърза известност.

Габи не е случаен човек. Тя е на 25 г. и спасява алигатори, работи с опасните от тях и ги дресира да приемат хората. С други природолюбители застават срещу поставянето на капани срещу алигаторите във Флорида и убиването им. Направили са си нещо като приют за алигатори, които да живеят свободно и да не са застрашени заради поведението си.

“Работя с животни от 10 години и съм вегетарианец от над 14 години. През последните 3 години работата ми беше предимно насочена към алигатори, но работя с много различни животни! Обичам да обучавам хората как да живеят съвместно с дивата природа и обичам да спасявам животни!”

Това пише момичето под една от своите снимки.

Безстрашно момиче гали алигатор по корема (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции