<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=168367" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руски военни ...

Катастрофалната среща на Ергенът с Кристина (видео)

07 Март 2023
1 11843

Още една дама изгуби шанса си да се превърне в избраницата на сърцето на Евгени Генчев в предаването “Ергенът”. Кристина не получи заветната роза на церемонията миналата седмица и това нямаше да бъде чак толкова изненадващо, ако само няколко часа преди да ѝ покаже вратата на имението в Бодрум, ергенът не беше поканил юристката от Бяла Слатина на романтична среща.

Но срещата им може да се определи като катастрофална и разочароваща за Ергенът, които имаше високи очаквания към юристката, но вижте какво се случи!

Катастрофалната среща на Ергенът с Кристина (видео)

“Обливка”, договор, лекарства – какви подаръци получи “Ергенът”? (видео)

От това, което беше излъчено в епизода, се видя, че действително срещата между Евгени и Кристина мина доста неловко. Двамата не можеха да се отпуснат и трудно намираха интересна тема за разговор. Те разговаряха основно за професията на Криси и за нейната глутенова непоносимост, което превърна срещата им в нещо средно между интервю за работа и консултация при диетолог. Не помогнаха и капризните коментари на Криси, че ѝ е студено в джакузито. Всичко това видимо разочарова Евгени и в крайна сметка той не ѝ даде мечтаната роза в края на вечерта.

Катастрофалната среща на Ергенът с Кристина (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции