<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=169808" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьор в Софи...

Сириец опита да подкупи полицай заради нередовен автомобил

15 Март 2023
0 96

Сириец опита да подкупи полицай заради нередовен автомобил, предава БНР.

21-годишният мъж е с хуманитарен статут и живее в град Крън, Старозагорско. На изхода на село Трояново в посока Вратица полицаи му правят прверка и установяват, че автомобилът е със служебно прекратена регистрация. В колата имало и друг негов сънародник, на 23 години, пребиваващ с регистрационна карта на чужденец в село Владая.

Сириец опита да подкупи полицай заради нередовен автомобил
Pixabay

Единият от органите на реда обяснил на шофьора, че за нарушението ще му бъде съставен акт и ще бъдат иззети регистрационните табели. Тогава сириецът подхвърлил върху папката с актовете две банкноти от по 100 евро.

Това довело до задържането му за 24 часа.

Дрогиран шофьор предложи петцифрена сума на полицаи

Случаят от село Трояново, макар и неособено значителен ни припомня друг доста по-куриозен.

В началото на годината 23-годишен шофьор предложи рекордна сума от 10 000 евро на полицаи, след като полеви тест установи, че е под въздействието на три вида наркотици. Мъжът бе задържан След като бе задържан, той направи втори опит да се измъкне, този път предлагайки далеч по-скромната сума от 3000 лева и скъп златен часовник.

Задържаха мъжа, предложил рекорден подкуп на полицаи

„В ръцете си държеше две пачки с банкноти от по 50 евро, като пусна същите на пода на служебния ни автомобил, и ги избута с крак към мен.“ Това разказа младши инспектор Алек Каленски,който заедно с колегата си Елена Симова задържал дрогирания шофьор.

Говори полицаят, отказал рекорден подкуп (видео)

На нарушителят бяха повдигнати две обвинения. Полицейските служители отказали петцифрената сума пък бяха наградени от МВР с по 1200 лева.

Ако бъде признат за виновен, Ахмад Камиран може да получи до 10 години затвор за опит да подкупи полицаи. А за шофирането след употреба на наркотици до три години.

Задържаният в Трояново по всяка вероятност ще отнесе по-лека санкция.

Сириец опита да подкупи полицай заради нередовен автомобил

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции