<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=165953" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пешеходец ст...

Дрогиран без книжка удари патрулка при опит да избяга (видео)

22 Февруари 2023
0 567

Дрогиран без книжка удари патрулка при опит да избяга от полицията във Варна, разказва bTV. Инцидентът става на ул. ”Отец Паисий”. 

“Направи ни впечатление на съмнителното поведение на трите момчета, които се намираха в автомобила. Те се движеха прекалено бавно, а след като ни видяха единият си сложи качулката, а другият се обърна. В този момент ние потеглихме след тях. Те спряха на червен светофар, а ние до тях. Щом ни видяха шофьорът включи задна скорост и блъсна автомобил зад него, а после и полицейската кола”, разказа младши автоконтрольор в КАТ-Варна Георги Петков. 

Петков подчерта, че малко след това колата се удря в бордюр близо до стадион “Спартак”. 

“След като колата удари автомобил аз се затичах, за да видя дали хората са добре. Шофьорът се опита да ме блъсне, след като потегли рязко напред, добре че успях да се отдръпна”, добави младши автоконтрольор в КАТ-Варна Красен Евтимов. 

Дрогиран без книжка удари патрулка при опит да избяга (видео)

Пешеходец стреля по шофьор – едва спрял на пешеходна пътека (видео)

По думите му собственикът и водач на автомобила го е обявил за издирване след случилото се. 

“В последствие ние го разпознахме. Пробата ми за наркотици е била положителна. Той не е имал шофьорска книжка никога”, каза Евтимов.

“Лицето е намерено за по-малко от един час. Това е 43-годишен варненец, който е криминално проявен. В автомобила са намерени осем пликчета, съдържащи амфетамин и марихуана. Намерена е и електронна везна. В дома му са намерени боеприпаси за автомат “Калашников” и два буркана с фосфор”, заяви инспектор Димитър Георгиев към Второ РУ към ОДМВР-Варна

Дрогиран без книжка удари патрулка при опит да избяга

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции