<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=170540" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Година след а...

5-те гряха на Иван Гешев (Коментарът на “Господарите”)

19 Март 2023
0 5422

5-те гряха на Иван Гешев – това е Коментарът на “Господарите” днес. Дани Йорданов е събрал точно пет от многото прегрешения на главния ни прокурор.

“Господарите” питат министър Шишков за авансите и отношенията с Велико Желев (ИНТЕРВЮ)

5-те гряха на Иван Гешев (Коментарът на &#8220;Господарите&#8221;)

Магнитски

Говори се, че след изборите ще имаме поредната доза имена със санкции по закона “Магнитски”. В същото време за голяма част от хората, които вече цял свят свързва с корупция, нашата прокуратура мълчи. Това си е начин на работа тук. Да, има някакви производства, така е. Но не можем да се похвалим с осъден политик в затвора. Всичко е само някакви димки, когато има избори. Или когато стане малко по-напечено.

235 млн. лв. и 7 години след нашите разкрития: Министър Шишков коментира Северната тангента (РЕПОРТАЖ)

Главният прокурор

Самият Иван Гешев доста наподобява монах. Той е мълчалив и пестелив по отношение на корупцията по високите етажи на властта. Вероятно медитира в кабинета, вместо да разглежда дела и да въздаде справедливост. Даже вече свали каскета, за да ни докаже, че нищо земно не му е приоритет – истински монах. Толкова е над нещата, че дори може да отиде на молитвена закуска в друга държава, когато е в отпуск, и да я гледа по телевизора. Това не му е проблем!

Шегата настрана, в държавата продължава да има едно усещане за наши и ваши, като вторите са по-виновни от първите, ако питате прокуратурата.

Разделението

Някак си тези „наши“ са недосегаеми – те могат да получават стотици милиони аванси по пътното строителството. Те могат да пестят от материали по проекти, те могат да редят криво паветата. Нашите могат да ощетят бюджета със 700 млн. лв. за хазарт, или да си купуват безконтролно медии, влияние, къщи в Барселона. Могат и да пълнят шкафчето…

Ние от Господарите продължаваме да поставяме фокуса върху фигурата на главния прокрурор в България. Той може да се казва Гешев, може да се казва Цацаров, може да има различни имена.

Но греховете винаги излизат на яве!

Гледайте 5-те гряха на Гешев!

5-те гряха на Иван Гешев (“Коментарът на Господарите”)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Widos

    21 Март 2023

    Най добрият репортер 👍

Реакции