<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=171399" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТОП 5 абсурдн...

Разкритията за “Възраждане” продължават: Руско посолство, Пеевски, Борисов и още (РЕПОРТАЖ)

23 Март 2023
0 32724

Разкритията за “Възраждане” продължават: Руско посолство, Пеевски, Борисов и още описа ексклузивно пред нашия репортер Виктория Симеонова криминалистът Иван Савов, който е и бивш член на партията. Вчера ви показахме първата част от разказа му. Той описа разочарованието си от уж патриотичната идея, от поведението на Костадинов и от факта, че той се държи “като фюрер”.

Бивш член на “Възраждане”: Костадинов разпределя заплатите на депутатите (РЕПОРТАЖ)

Отношенията с Руското посолство

Официално Костадинов никога не е признавал, че посещава това място. Но неофициално от сигурни източници се знае, че той е бил там десетки пъти. По думите на Иван Савов най-вероятно е намерил начин да “капитализира” своята публична русофилия, което е и причина за честите му посещения там. Интересна е и връзката с организацията “Православна зора”, която официално е обявена за терористична. Тя обаче открито изразява своята подкрепа към “Възраждане”, а това по никакъв начин не притеснява представителите на партията.

Разкритията за &#8220;Възраждане&#8221; продължават: Руско посолство, Пеевски, Борисов и още (РЕПОРТАЖ)

Пеевски, Борисов, Доган, Гешев?

Иван Савов разказа, че открито Костадинов се обявява срещу изброените политици. Уви, когато се нуждае от помощ, по думите на криминалиста, той е използвал съдействието на “кръгове около Пеевски”. Борисов пък получи награда от фондацията, на която официално Костадинов дари партийната си субсидия, когато обяви, че я дарява за благотворителност. Що се отнася до главния прокурор, Костадинов упорито избягва да го коментира. От една страна според Савов прокуратурата първоначално е била доста строга към “Възраждане”. Но по-късно не обръща внимание на сигналите за проблемите с регистрацията на партията. Глуха е и за призивите за насилие по време на протестите на “Възраждане”.

Посланието

Вероятно “Възраждане” ще последва съдбата на “Атака”. Вероятно обаче и преди това хиляди хора ще бъдат излъгани и разочаровани за пореден път. Това е причината Иван Савов да реши да говори открито за проблемите в партията.

Скъпи приятели, надяваме се с тази серия от материали сме ви провокирали поне малко да мислите по-критично, да гледате внимателно какво правят реално политиците, а не само какво говорят и да не се оставяте да ви манипулират.

Разкритията за “Възраждане” продължават: Руско посолство, Пеевски, Борисов и още

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ск

    04 Юни 2023

    Къде е част 2ра?

Покажи всички Скрий

Реакции