<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=171171" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Защо универс...

Бивш член на “Възраждане”: Костадинов разпределя заплатите на депутатите (РЕПОРТАЖ)

22 Март 2023
12 33794

Бивш член на “Възраждане”: Костадинов разпределя заплатите на депутатите! Това обяви пред репортера ни Виктория Симеонова киминалистът и бивш член на “патриотичната” проруска партия Иван Савов. Той разказа защо е станал част от организацията, как е стигнал дори до това да бъде техен кандидат за кмет и какво го е разочаровало и накарало да напусне.

Организацията в Банкя

Иван Савов е от Банкя, което е и причина при присъединяването си към “Възраждане” да работи за основаване на местна организация там. Това е и причина на местните избори през 2019 година той да е кандидат на партията. Тогава той финансира изцяло кампанията си и успява да спечели 2.95% от гласовете на хората в община Банкя. По думите му Костадинов едва се е съгласил да отиде в Банкя за основаването на местната структура. Това “светнало лампичката”, че нещо не е наред.

Бивш член на &#8220;Възраждане&#8221;: Костадинов разпределя заплатите на депутатите (РЕПОРТАЖ)

Организацията в Пазарджик

Въпреки разочарованието си в Банкя Савов остава в партията и преди първите парламентарни избори съдейства за изграждане на местна структура в Пазарджик. Малко преди изборите обаче става ясно, че от “Възраждане” са решили водач на листата в града да бъде напълно непознатият към момента на хората там Стоян Теслаков. А това е един от ваксинираните антиваксъри, нашумял преди година. По това време той е живял в чужбина, а кампанията се е организирала изцяло от местните. Разочаровани от случващото се много от тях са напуснали.

По думите на Савов в началото във “Възраждане” е имало професори, университетски преподаватели, интелигентни хора, които биха могли да управляват държавата. Уви, поведението на ръководството и следването на “популистка линия” ги принудило да напунат.

Тролските фабрики и отношението към членовете на партията

Както може би си спомняте, Елена Гунчева беше разказала как цели фабрики от тролове пишат коментари под неудобни медии, политици и граждански активисти. Схемата описа подробно и Иван Савов. По думите му цялата стратегия на троловете се обсъжда в специални тайни групи, където се споделя всеки неудобен материал. Така се трупат стотици коментари и доклади. Подобни ние от Господарите често виждаме и на нашата страница във Facebook.

Савов потвърди и че лидерът на партията получава заплатите на депутатите, а после лично определя кой каква сума да получи. По думите му Костадинов се държи като “фюрер” пред своите. Затова и така и не е обяснил каква е причината за провала на предишния референдум срещу еврото през 2018 година.

Отговорът на “Възраждане”

Поканихме лично Костадин Костадинов на коментира изложените факти. Уви, той избра да се скрие от неудобните ни въпроси с маската на “вие сте чуждестранни агенти”.

Очаквайте скоро още разкрития от Иван Савов за финансирането на “Възраждане”, връзката с Русия и още много само на gospodari.com.

Бивш член на “Възраждане”: Костадинов разпределя заплатите на депутатите

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Атанас Барабас

    08 Април 2023

    Ченге!....Да не знае,за какво иде реч и да се окаже излъган....ахахахах айде бе

Покажи всички Скрий

Реакции