<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173271" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Верстапен сп...

Мобилно приложение сближава пътниците на нискобюджетна авиокомпания

02 Април 2023
0 145

Мобилно приложение сближава пътниците на нискобюджетна авиокомпания. Иновативното решение на австралийците от Flight Center ще даде възможност на техните пасажери да общуват, да се запознаят, а защо не и да срещнат сродната си душа, пише Булевард България.

Услугата се казва Captain Cupid (Капитан Купидон) и би могла да ви намери потенциален спътник за дълъг полет. Данни на компанията сочат, че 42% от пътниците, обикалящи земното кълбо, пътуват сами.

Самолетна компания разпродаде за 10 минути билетите за “полет до никъде” (видео)

,,Не би ли било хубаво да намерите малко романтика по пътя? Представете си колко пъти сте пътували и е възможно да сте седяли часове наред близо до човека на мечтите си, а да сте пропуснали шанса дори да го заговорите. Сега с Captain Cupid ще разберете дали нещо красиво ще се разкрие при следващия ви полет“, коментира Андрю Старк от Центъра за полети на Flight Centre.

Мобилно приложение сближава пътниците на нискобюджетна авиокомпания

Като под „човека на мечтите“ се разбира и някой, с когото бихте разменили няколко думи и пътуването да стане приятно. Функцията на приложението позволява да го намерите измежду пътниците на самолета. А в случай, че си допаднете, да може да развиете отношенията си и след пътуването.

Обвиниха авиокомпания, че е оставила пътниците си на грешното летище посред нощ

На европейския пазар Flight Centre оперира във Великобритания, така че, ако имате път натам, ще можете да се възползвате.

Функцията вече е налична в приложението Flight Center и ще бъде активирана през месец май.

Мобилно приложение сближава пътниците на нискобюджетна авиокомпания

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции