<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173767" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Родители заб...

HBO готви сериал за “Хари Потър”

04 Април 2023
0 194

HBO готви сериал за “Хари Потър”.

Стрийминг услугата се приближава към сделка за рестартиране на „Хари Потър“ на писателката Джоан Роулинг като ново телевизионно шоу. Това съобщава 9gag.

Източници на Bloomberg посочват, че всеки сезон от сериала ще бъде базиран на една от седемте книги.

Компанията се надява, че сериалът може да бъде фундаментален за новата стратегия за стрийминг, която ще бъде обявена следващата седмица от компанията-майка на HBO, Warner Bros. Главният изпълнителен директор Дейвид Заслав и шефът на HBO Кейси Блойс са работили, за да убедят Роулинг да произведе нов сериал, който ще дебютира по HBO и онлайн. Но сделката не е завършена.

Великобритания пусна първата монета от колекцията “Хари Потър”

HBO готви сериал за &#8220;Хари Потър&#8221;

Поредицата ще позволи на сценаристите да навлязат още повече в света на книгите на Роулинг, много от които са по-дълги от 500 страници. Warner Bros., част от същия медиен гигант като HBO, преди това превърна всяка от седемте книги в хитов филм.

Писателката ще участва в поредицата, за да гарантира, че тя остава лоялна към нейния оригинален материал. Въпреки това няма да води шоуто ежедневно или да работикато негов основен създател.

Warner Bros. се готви да обяви нова стратегия за стрийминг. Ключово за нея ще бъде наличието на ново съдържание, особено филми и телевизионни предавания, базирани на истории и герои, които зрителите вече познават, според Bloomberg.

Тази стратегия започна преди няколко месеца с новината, че Джеймс Гън и Питър Сафран поемат DC Studios. И продължи преди няколко седмици с информация за нови филми за „Властелинът на пръстените“.

HBO готви сериал за “Хари Потър”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции