<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=174762" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокурорския...

Пернишкият бияч се призна за виновен по дело за побой в Созопол

11 Април 2023
0 866

Пернишкият бияч се призна за виновен по дело за побой в Созопол. Въз основа на споразумение с Районния съд Бургас прокурорският син, срещу когото са заведени три дела, ще положи 100 часа общественополезен труд и ще бъде в режим на пробация за срок от година и половина.

Отложиха делото срещу прокурорския син от Перник за побой и в Созопол (видео и снимки)

Случаят е от края на лятото през 2021 година, припомни bTV, и е заради телесна повреда. Тогава Васил Михайлов и компанията му се сбива с друга компания на алеята между дискотека и бар в курортния град. Самият Михайлов налетял на двама от противниковата компания, като нанесъл силен юмрук в лицето на единия. Вследствие на удара потърпевшият е претърпял няколко операции на носа.

Пернишкият бияч се призна за виновен по дело за побой в Созопол
БулФото

Потърпевшията не с еяви в съда и е поискал да не бъде констатиран нито като частен обвинител, нито като граждански ищец.

Делото в София

Прокурорският син от Перник се е сбил малко преди да бъде пуснат под домашен арест

На вчерашното заседание на състав на Софийски районен съд по друго дело за побой стана ясно, че подсъдимият Михайлов се е бил с друг задържан малко преди да бъде пуснат под домашен арест. В края на октомври миналата година той бе пуснат с гривна у дома си и после бе отново задържан заради нарушаване на ограничителния периметър. Михайлов бе забелязан в дискотека в Перник. В свое оправдание синът на бившия районен прокурор на града Бисер Михайлов заяви, че не е знаел, че няма право да излиза.

Съпругата на пребит от прокурорския син: Той няма да се промени, така е възпитан (видео)

Срещу Михайлов има заведени три иска. Единият е от неговия бивш треньор Румен Андонов, който бе пребит посред бял ден в центъра на града. Андонов поиска 20 000 лева обезщетениеза причинени щети. Другите два иска са от Никълъс Тодоров и Белослава Тодорова за по 10 000 лева. Съдът е отхвърлил гражданските искове с аргумент, че ще попречат на хода на процеса.

Разпитите на първите свидетели по това дело ще започнат на 9 май.

Пернишкият бияч се призна за виновен по дело за побой в Созопол

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции