<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172769" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Близките на Е...

Отложиха делото срещу прокурорския син от Перник за побой и в Созопол (видео и снимки)

31 Март 2023
0 1347

Отложиха делото срещу прокурорския син от Перник за побой и в Созопол, предаде Flagman.

По-рано днес 18-годишният Васил Михайлов се яви пред Районния съд в Бургас. Той е подсъдим за случай от 2021 година, когато сина на прокурора от Перник Бисер Михайлов е нанесъл юмручен удар в лицето на мъж в гр. Созопол.

Нови обвинения за прокурорския син от Перник Васил Михайлов

Нападението на Михайлов е станало на 31 август на алея между две дискотеки в града. Обвинението посочва, че Михайлов умишлено е причинил средна телесна повреда, изразяваща се в деформация на носа с тотална реконструкция на носа, което причинило на пострадалия постоянно разстройство на здравето неопасно за живота с възстановителен период повече от тридесет дни при обичаен ход на оздравителния процес – престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1 от НК.

Това е едно от трите дела, по които е подсъдим Михайлов, припомни БулФото. Най-наглото от тях е за нападения с юмруци над бившия му треньор посред бял ден в центъра на Перник. За случая разказа в подробности съпругата на потърпевшия.

Съпругата на пребит от прокурорския син: Той няма да се промени, така е възпитан (видео)

Отложиха делото срещу прокурорския син от Перник за побой и в Созопол (видео и снимки)

В съдебната зала на Окръжния съд в Бургас днес стана ясно, че жертвата Петър Д. е бил нередовно призован. Това наложи заседанието да бъде отложено. Така прокурорският син ще заседне в Бургаския затвр поне за още 10 дни.

Семерджиев и прокурорският син от Перник се сбиха в затвора

Следващото заседание ще се гледа на 11 април.

Отложиха делото срещу прокурорския син от Перник за побой и в Созопол

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции