<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176738" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Победи няма, ...

В Стакевци напразно чакаха Илон Мъск – вечерята се оказа фалшива новина (видео)

24 Април 2023
0 214

В Стакевци напразно чакаха Илон Мъск – вечерята се оказа фалшива новина. Резервираната за днес маса на името на милиардера вероятно ще остане празна. Ресторантът остава затворен, научаваме от репортаж на БНТ.

Някои от хората в Белоградчишко казват, че са очаквали този развой на събитията, други признават, че са малко разочаровани.

Така или иначе ремонтът на главния път на селото, което Илон Мъск уж щеше да посети, ще бъде осъществен.

Илон Мъск си запазва маса в ресторант в белоградчишко село?

В Стакевци напразно чакаха Илон Мъск – вечерята се оказа фалшива новина (видео)
Снимка: стопкадър/видео БНТ

“Водопроводът е сменен и сме в очакване на асфалтиране, но поради метеорологичната обстановка се забавяме. Това е планувано още преди да се чуе, че Илон Мъск ще дойде в Стакевци”, казва кметският наместник на селото Свилен Георгиев.

Темата коментира и кметът на Белоградчик инж. Борис Николов.

„Мисля, че поне половината, които ми звъняха, вярваха, че ще дойде“, разказва той и допълва, че не е повярвал на информацията за посещението на американския милиардер.

“Аз, честно казано, не вярвах и не вярвам, че така се случват нещата. Тук не става дума за някакъв любител на природата и Белоградчик. Получи се едно раздвижване на духовете в България, понеже не ни стигат шеговитите истории в страната”, добавя инж. Борис Николов.

Припомняме, че истерията около Илон Мъск и евентуалното му посещение в България започна от една снимка в Twitter.

Преди около пет месеца Мъск публикува в своя Twitter акаунт снимка на Белоградчишките скали.

„Сигурен съм, че това беше в Elden Ring“, написа милиардерът и собственик на любимата му платформа Twitter. Коментарът му е под изображение на българския фотограф Владислав Терзийски, а публикацията е в профил за природни забележителности и замъци.

Мъск визира популярната игра ‘Elden Ring’, чийто фентъзи сюжет ни отвежда към пътешествие, което трябва да превърне находчивите участници в Елденския лорд. Автори на играта са Джордж Р.Р. Мартин и Хидетака Миядзаки. Именно на една от локациите в играта му напомня пейзажът от Белоградчишките скали.

Ексклузивно: Интервю на “Господарите” с Илон Мъск веднага след пристигането му в България (видео)

По-късно милиардерът получи покана да посети България. Тя бе отправена от министъра на туризма Илин Димитров.

В Стакевци напразно чакаха Илон Мъск – вечерята се оказа фалшива новина (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции