<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=177048" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж счупи охр...

Александър Морфов е в болница

26 Април 2023
0 123

Александър Морфов е в болница, съобщи “24 часа”. Режисьорът Александър Морфов споделя пред медията, че не се чувства добре.

“Не се чувствам добре, да ви кажа честно. Имам проблем със сърцето и съм в болнично заведение. Нямам нужда от нищо в момента, надявам се да се оправя…”, споделя режисьорът. 

“Има доктори, които се грижат перфектно за мен. Но още нямам представа какво ще правя занапред, мислил съм върху няколко неща, но на този етап ми трябва почивка”, допълни той.

Александър Морфов е в болница

Морфов се почувствал зле малко преди Великден, твърдят от обкръжението му. Веднага след празниците постъпил в болницата.

През февруари Александър Морфов беше дисциплинарно уволнен от Народния театър. Решението на директора Васил Василев беше аргументирано с нарушение на трудовата дисциплина, уронване на доброто име на институцията и нелоялност към работодателя.

Скандалът Василев-Морфов се мести в прокуратурата

Уволнението беше вследствие от скандала, разразил се в края на миналата година там, след назначаването на бившия пиар на ДПС Велислава Кръстева за завеждаща “Връзки с обществеността” на първата сцена у нас. Самият Морфов написа на вратата на кабинета ѝ “ДПС”, “Изчезвай”, както и “Официален офис на ДПС” на вратата на кабинета на директора.

Александър Морфов е в болница

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции