<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=177116" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 37 години след...

Превръщат замъка на Алла Пугачова в… крематориум

26 Април 2023
0 298

Превръщат замъка на Алла Пугачова в… крематориум. Руският шоумен Стас Барецкий се похвали, че е купил имението на Алла Пугачова и съпруга ѝ Максим Галкин в Подмосковието почти на половин цена. Платил е 400 милиона рубли, вместо исканите първоначално 700 милиона. Но няма да живее в него, а ще го превърне в ателие за изработка на ковчези за руския елит, пише в. Сега.

„Аз купих замъка на Алла Борисовна буквално преди дни. Но го придобих не сам, а заедно с моите колеги от погребалния бизнес, тъй като съм президент на Съюза на професионалните ритуални агенти“, казва бившият участник в пънк-рок групата „Ленинград“ Стас Барецкий в разговор за изданието Prozvezd.

Превръщат замъка на Алла Пугачова в&#8230; крематориум
Снимка: iStock

Освен морга, крематориум и работилница за ковчези Барецкий има и перспективна идея.

На територията на имението да разположи и музей на погребалното дело в страната, където ще могат да се научат всякакви любопитни подробности в тази сфера от времето на Иван Грозни до наши дни. Елитният гробар предполага, че ще има много работа по грижите за вечния покой на руските лидери и в бъдеще.

Пугачова и Галкин се нанасят в замъка в Московска област през 2011 г. Самият комик е проектирал имението и неведнъж е споделял в интервюта, че го е построил специално за своята любима жена. Според слуховете само за изграждането на луксозната къща Максим е платил 10 милиона долара. Площта на имението е 3000 квадратни метра, има шест етажа и 20 всекидневни, обзаведени със скъпи мебели.

Руската певица Алла Пугачова поиска да бъде обявена за чуждестранен агент

Превръщат замъка на Алла Пугачова в&#8230; крематориум
Снимка: Instagram

Зимата на миналата година Алла и Максим напуснаха Русия с децата си и се преместиха в Израел. Телевизионният водещ бе обявен за „чуждестранен агент“ след недвусмислената му антивоенна позиция, осъждаща инвазията в Украйна.

Всички музикални изпълнения на Алла Пугачова бяха свалени от руския ефир. Подобна бе съдбата и на песните и композициите на братята Валерий и Константин Меладзе. Под възбраната попадат също Полина Гагарина, Ани Лорак, група „ВИА Гра“ и още десетина артисти, за които е писал знаменития естраден композитор.

Превръщат замъка на Алла Пугачова в… крематориум

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции