<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176993" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обиди и внуше...

Опорки от Митрофанова, Флора в махалата и топ образи от “Капките” в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

26 Април 2023
1 13811

Опорки от Митрофанова, Флора в махалата и топ образи от “Капките” гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба” с водещи Ненчо Балабанов и Мария Игнатова.

Ретроградният Меркурий ли е причината да нямаме правителство?

Според ранния Борисов от 2016 година явно това е ключът към всички несгоди на управлението. Вероятно същият е виновен и за даването на Пловдивския панаир на Георги Гергов, както и за некачествените ремонти на жълтите павета в София. И за още много неща!

ТОП 5 абсурдни имитации в “Като две капки вода”

Вече 11 сезона “Като две капки вода” е любимото шоу на България. Затова решихме, че е време да съберем най-абсурдните имитации в него в тази класация. Гледаме Рафи като Бритни Спиърс, Миро като Милко Калайджиев, Зуека и Рачков като Елица и Стунджи, Фики като Дженифър Лопез и разбира се Христо Гърбов като Кали. Уникални образи, уникален формат!

Приключенията на Флора при феновете на Борисов във “Факултета”

Репортерката в БНТ Цвета Стратиева-Флора се разходи до ромския квартал “Факултета” в София. Тя се срещна с фенове на Бойко Борисов и ГЕРБ, които определено не са за изпускане! Гледайте ги!

Кметът на Мездра все пак пое ангажимент по казуса с професор Мичева

Наскоро ви показахме как уважаваният преподавател от НАТФИЗ професор Диляна Мичева е подложена на тормоз от съседите си в с.Лютиброд, Мездра вече 6 години. Пред дома ѝ те системно изсипват тонове камъни, за да препречват входа му. На сигналите ѝ до община Мездра, полицията и прокуратурата остават без резултат. Ето защо тя потърси съдействието на репортера ни Виктория Симеонова.

В опит да потърсим решение на казуса посетихме кмета на Мездра Иван Аспарухов. Той пое ангажимент да съдейства за решаването на проблема. Вижте как!

Опорки от Митрофанова, Флора в махалата и топ образи от &#8220;Капките&#8221; в новия епизод на &#8220;Господари на Уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Вече 6 години уважаван професор е обект на съседски тормоз (РЕПОРТАЖ)

Това и още много от държавата, света и Уеба гледайте в новия епизод! Сигнализирайте ни за всякакви злоупотреби, измами и корупция само на gospodari.com и на телефон *3333.

Опорки от Митрофанова, Флора в махалата и топ образи от “Капките” в новия епизод на “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Петър

    12 Май 2023

    Не може да ви се отрече, че правите ефектни монтажи когато решите да омаскарите някого. Това обаче работи единствено при промити мозъци. Превърнали сте предаването си в "Страната на глупците". Бъдете здрави!

Покажи всички Скрий

Реакции