<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144943" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Литва, Латвия...

Руската певица Алла Пугачова поиска да бъде обявена за чуждестранен агент

20 Септември 2022
0 186

Руската певица Алла Пугачова поиска да бъде обявена за чуждестранен агент. Така звездата се солидаризира със съпруга си, известния комик Максим Галкин. Той бе вкаран в списък с чуждестранни агенти от руското министерство на правосъдието.

Американският президент обяви край на пандемията от Covid-19 в САЩ

Руската певица Алла Пугачова поиска да бъде обявена за чуждестранен агент

Алла Пугачова публикува молбата си до министерството на правосъдието на страницата си в Инстаграм.

Известната певица подчертава, че е солидарна със съпруга си. Него тя определя като “честен, порядъчен и искрен човек, истински и неподкупен руски патриот, който желае на родината си процъфтяване. Желае мирен живот, свобода на словото и прекратяване на гибелта на нашите момчета в името на илюзорни цели, които превръщат нашата страна в аутсайдер и усложняват живота на нашите граждани”.

Максим Галкин открито осъди действията на руската армия в Украйна и преведе хонорарите си от поредица от концерти в Израел в помощ на украинските бежанци. Пугачова и Галкин напуснаха Русия скоро след началото на така наречената “специална военна операция”, но в края на август се върнаха в Москва.

Руската певица Алла Пугачова поиска да бъде обявена за чуждестранен агент

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции