<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181501" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Поредна мист...

Майка се оплаква от грубо отношение към пострадалото ѝ дете в благоевградска болница (видео)

26 Май 2023
0 181

Майка от Благоевград се оплаква от грубо отношение на лекарите в държавна болница към пострадалото ѝ дете, пише БНТ.

Родителите завеждат детето си в спешен център, след като се наранява по време на игра. От там обаче го отпращат за домашно лечение.

“Детето е прегледано, но според доктора му няма нищо. Според него няма нужда от снимка, да се приберем и евентуално детето трябва да се раздвижи.”, споделя майката Бойка Павлова.

Въпреки това състоянието на 3-годишната Никол не се подобрява. Цяла нощ тя плаче от болки и на сутринта семейството се връща в центъра, където отново не получават помощ.

Баща ѝ я носи на ръце. Той влиза в спешния център и в коридора го посреща една докторка. Съпругът ми обяснява какво се е случило, но преглед няма. Те дори не заведоха документално, че детето ми е посетило спешния център. Докторката казва “Аз не мога да извикам рентгенолог, за мен това не е спешен случай. Ще седнете и ще изчакате да стане друг спешен случай.“, разказва г-жа Павлова.

Майка се оплаква от грубо отношение към пострадалото ѝ дете в благоевградска болница (видео)
майката на пострадалото дете Бойка Павлова

“Изтеглили сте къса клечка” – болницата в Русе за смъртта на родилка (видео)

Накрая родителите отиват в частна болница, където установяват, че момиченцето е с фрактура на крака.

Извика се педиатър, веднага се направи снимка и се установи, че на детето е много лошо счупена лявата подбедрица.“, разяснява майката.

Инцидентът е от преди 2 години. Родителите завеждат дело. По думите на г-жа Павлова на първия лекар му е наложена глоба и той си е признал за грешката. Другата лекарка не може да бъде санкционирана, тъй като по документи тя не е прегледала детето.

Майка се оплаква от грубо отношение към пострадалото ѝ дете в благоевградска болница (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции