<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182271" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заключване в ...

Ново интервю на Антикорупционния фонд: Проговори бившата жена на Пепи Еврото (видео)

31 Май 2023
0 1015

Ново интервю на Антикорупционния фонд: Проговори бившата жена на Пепи Еврото. В разговора става ясно как работи схемата “Осемте джуджета”.

Бившата съпруга на Пепи Еврото проговори за “Осемте джуджета” (видео)

След като вчера Антикорупционен фонд публикува във Facebook страницата си загатващ клип за предстоящо интервю с Любена Павлова, днес първа част от него вече е факт. В почти 19-минутен клип, бившата жена на Петьо Петров (Пепи Еврото), отговаря на въпроси свързани с “Осемте джуджета”. Както и как тази схема работи в съдебната ни система.

“Ужасена съм. Последните месеци се случиха много страшни неща в тази държава. И в много от тях виждам почерка на бившия ми съпруг.”, споделя Любена още в самото начало на клипа.

По-нататък в интервюто тя разказва как Петров има компромати – “архив с доказателства” срещу магистрати. Как е помагал за кариерното израстване на прокурори. И цялата тази дейност се е случвала в ресторант “Осемте джуджета”. Там, по думите й, са идвали магистрати “да оставят пари или да вземат”. “Някои минаваха само с обещания”, а други са били заплашвани.

Ново интервю на Антикорупционния фонд: Проговори бившата жена на Пепи Еврото (видео)
снимка: Facebook/ Антикорупционен фонд

Любена споменава и името на заместник-главния прокурор и началник на Националното следствие Борислав Сарафов. Тя споделя, че той е идвал “много редовно в ресторанта, един или два пъти седмично”.

Относно твърдението на Сарафов, че посещението му на “Осемте джуджета” е било по покана на Гешев, тя го опровергава с думите, че “Гешев никога не е идвал.”

От вчера Петьо Петров (Пепи Еврото) е обявен за издирване от вчера, след като чрез спецоперация в заведение, дома и офиса му не беше открит.

Очаквайте подробности от втора част на интервюто.

Видео: Facebook/ Антикорупционен фонд

Ново интервю на Антикорупционния фонд: Проговори бившата жена на Пепи Еврото (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции