<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182407" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Източиха цял ...

В Кюстендилско буквално във вода газят, но стоят жадни (видео)

01 Юни 2023
0 96

В Бобошево, Кюстендилско буквално във вода газят, но стоят жадни, споделят потърпевши пред bTV. Oт години питейна вода от резервоар над селото тече по улици в града и наводнява домовете им. В същото време в къщите на някои от хората няма вода заради ниско налягане.

Хората споделят, че не могат нормално да извършват ежедневни дейности. Те се притесняват, че скоро ще пострадат и имотите им.

В Кюстендилско буквално във вода газят, но стоят жадни (видео)

Пиян шофьор се заби в стълб и гараж и предизвика наводнение в Пловдив (видео)

Проблемът е от 5 години, когато хората подават сигнали, че водата влиза в къщите им. От „Кюстендилска вода“ тогава отговарят, че по проблема се работи. И до днес обаче хората се оплкват, че на моменти дори и няма вода.

От „Кюстендилска вода“ обясняват, че са предприели спешни действия още на 26 май преди подаването на сигнала, с които да спрат преливането на резервоара, а причината според тях да изтича водата, е, че при намалена консумация на питейна вода в населеното място резервоара прелива. Но те ще сложат тръба, за да решат този проблем.

В Кюстендилско буквално във вода газят, но стоят жадни

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции