<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182242" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ротационни к�...

“Господарите” питат депутатите за имунитета на Борисов и записите на ПП (РЕПОРТАЖ)

31 Май 2023
0 7502

“Господарите” питат депутатите за имунитета на Борисов и записите на ПП – репортажът снима колегата Дани Йорданов. Той отново задава неудобни въпроси за Борисов, Пеевски, Доган. Пита и за американското посолство, както и за Митрофанова.

Топ 5 скандални записа на български политици (Коментарът на “Господарите”)

Пред нашия микрофон говорят депутати от всички парламентарни групи. Налага се отново да взимаме интервюта от тях отвън, пред сградата на Народното събрание. Както добре знаете, “Господарите” сме със забрана да влизаме в сградата на депутатите. Причината е, че не ги оставяме и за миг, когато сме вътре, защото смятаме, че ролята ни е да питаме.

Директорът на АКФ: Ивайла Бакалова е ключов свидетел по “Барселонагейт” (видео)

Акцент

Сред основните питания е темата с “Барселонагейт” и по-точно искания имунитет. Меси на българската политика, както сам се определя Борисов, е във война с Гешев. Не знаем дали това не е част от цялостното изпиране на лидера на ГЕРБ. Но със сигурност скоро ще разберем какво мислят народните избраници за това дали Борисов трябва да бъде съден.

Възможно е да станем свидетели на това ПП-ДБ да станат адвокати на Борисов пред Гешев. Сценарият може да е такъв, че Борисов да направи заложници всички останали на своите желания. Да каже, че няма да има правителство, ако не го подкрепят срещу главния прокурор.

Записите

Дани Йорданов пита и “Продължаваме промяната” за записа, направен от Радостин Василев. За кое посолство става дума е основният въпрос. Да не се окаже, че едните ходят в американското посолство, а другите – в руското. Видимо на някои политици този въпрос не им допада, разбира се. Вярваме обаче, че те трябва да бъдат питани за всичко актуално и важно. Нужно е да дават обяснения за думите и действията си.

Още

Вижда се, че някои депутати подскачат като ужилени на въпроса дали ще се наложи на Бойко Борисов да бяга в Дубай. Също виждаме, че народните представители се чувстват неудобно, когато стане дума за това, че Гешев до вчера е бил човек на лидера на ГЕРБ. А днес воюва с него. Дали обаче това не е наксиване преди изпиране… предстои да разберем.

&#8220;Господарите&#8221; питат депутатите за имунитета на Борисов и записите на ПП (РЕПОРТАЖ)

“Господарите” питат депутатите за имунитета на Борисов и записите на ПП (РЕПОРТАЖ)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Аз

    04 Юни 2023

    ПП-ДБ бинаги коментират много интелигентно и не се крият

Покажи всички Скрий

Реакции