<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182779" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ицо Хазарта: ...

“Възраждане” се опита да кадрува в “Майчин дом” с нахлуване

02 Юни 2023
0 548

“Възраждане” се опита да кадрува в “Майчин дом” с нахлуване, пише Сега. В съобщение до медиите от болницата съобщиха, че представители на „Възраждане“ са влезли в „Майчин дом“ в петък сутринта с цел решаване на “трудово – правен спор”. Опитали се да искат обяснения за освободената преди две седмици д-р Елена Георгиева-Иванова, която временно е оглавявала Клиниката по анестезиология и интензивно лечение. Пред “Сега” от лечебното заведение уточняват, че общо групата е била тридесетина души. Сред тях е имало и депутати от партията. Поискали среща с ръководството. В крайна сметка всичко се е разминало с разменени реплики и смут из коридорите.

&#8220;Възраждане&#8221; се опита да кадрува в &#8220;Майчин дом&#8221; с нахлуване
Снимка: “Майчин дом”

“Д-р Георгиева-Иванова отказа четири предложения да продължи работа като редови лекар в клиниката, настоявайки единствено да бъде началник на клиниката, без да покрива задължителното по закон изискване за позицията – да е хабилитирано лице”, се казва още в съобщението на болницата. От „Майчин дом“ изразяват съжаление, че случаят е ползван за политически цели. Клиниката по анестезиология и интензивно лечение продължава да си работи най-нормално.

Българи в Одеска област призоваха Костадинов да бъде подведен под отговорност

“Възраждане” се опита да кадрува в “Майчин дом” с нахлуване

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции