<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183957" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Безкомпромис...

Хиляди пчели щурмуваха терена и спряха мач (видео)

10 Юни 2023
0 156

Хиляди пчели щурмуваха терена и спряха мач. В света на спорта има много причини за прекъсване или отлагане на мачове. Феновете са свикнали да виждат прекратени мачове заради дъжд, обилен сняг, контузии или дори, както се случи през последните дни, заради дим от горски пожари. Но чували ли сте някога пчелите да спират играта?

Хиляди пчели щурмуваха терена и спряха мач (видео)

По време на фестивал по крикет в Ирландия се наложило играта да бъде прекъсната, тъй като рояк пчели се спуснал на игрището и принудил всички в близост да се скрият от жужащото множество. Играчите и съдиите бяха заснети да лежат на земята на игрището Мардик в Корк. Те се опитваха да избегнат 20 000 пчели, които се запознаваха с новата обстановка, съобщава CNN.

Махат бокса от Олимпийските игри

Предаването на живо, което показваше събитието, обяви, че “пчелите спират играта”. Наличието на пчели в близост до клуба означаваше, че играта трябва да бъде спряна за 112 минути, преди да бъде подновена.

Пчелите се чувстваха толкова добре, че дори започнаха да правят кошер в близост до павилиона. Там седяха и гледаха много зрители. Мауро Диас, който работи за местната служба за спасяване на пчели Buzz of Nature, е призован да спаси положението. Местният пчелар пристигнал на игрището за крикет и намерил пчелата-майка, спасявайки феновете, играчите и съдиите от рояка.

В резултат на закъснението продължителността на мача между Northern Knights и Munster Reds трябваше да бъде намалена. В крайна сметка “Рицарите” спечелиха мача със седем уикета, преодолявайки своите противници и 20 000 души по пътя си.

Хиляди пчели щурмуваха терена и спряха мач

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции