<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183529" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЦСКА отнесе Л...

Кирил Десподов: Цяла България ме мрази, но не ми пука

07 Юни 2023
0 422

Кирил Десподов: Цяла България ме мрази, но не ми пука. Футболистът на “Лудогорец” говори след успеха над “Черно море” с 1:0 в последния кръг на efbet Лига, след който „орлите“ станаха шампион на България.

Абсурдите в БГ футбола в “Топ 5 с Дани и Данчо” (видео)

Кирил Десподов: Цяла България ме мрази, но не ми пука

Коментар

“Беше много тежък мач с “Черно море”. Момчетата играха на ръба на възможностите си. Ние бяхме спокойни. Важни бяха трите точки и ще празнуваме сега 12-ата титла. Само на полувремето имахме информация за мача в София. Ние не сме интересували от резултата в София, а да спечелим нашия. Казах го и в съблекалнята на момчетата“, започна Кирил Десподов.

“Мисля, че е доста изстрадана тази титла, защото загубихме страшно много точки. Играехме на много фронтове. Нормално е да се натрупа умора и концентрацията да ни падне в един момент. Когато дойде господин Петев той мотивира отбора, защото той не бе“, каза още той.

“Искам да честитя на ЦСКА, че играха като мъже цял сезон. Знам, че в момента е кофти. Но трябва да има конкуренция, за да израства българския футбол. Виждате тази година колко беше интересно първенство“, каза Десподов.

“Цяла България ме мрази, но не ми пука. Който каквото иска да мисли – свободна държава сме“, завърши Десподов.

Кирил Десподов: Цяла България ме мрази, но не ми пука

Източник: dsport

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    08 Юни 2023

    Кирчо не те мрази цяла България, а само феновете на ЦСКА незнайно защо.

Реакции