<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183965" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хиляди пчели ...

Конър Макгрегър нокаутира талисман – освиркаха го (видео)

10 Юни 2023
0 577

Конър Макгрегър нокаутира талисман – освиркаха го. Звездата на UFC Конър Макгрегър беше освиркан от игрището в “Казея Център” в Маями в петък вечер, след като нокаутира талисмана на местния баскетболен отбор “Хийт”. Това стана на полувремето на мач номер 4 от Финалите. Тогава той използва възможността да обяви договор за спонсорство с франчайза.

Image
Скрийншот: Twitter

34-годишният Макгрегър спомена, че за първи път в живота си е присъствал на мач от НБА. След това разкри и истинската причина за присъствието си. Това, че TIDL Sport, компанията за спрейове за тяло на боеца, вече е официален спонсор на “Хийт”.

След това той се би с Бърни, талисмана на Маями, в нещо, което изглеждаше като подготвена сценка. Антропоморфното изображение на логото на “Хийт” с огнена топка носеше боксови ръкавици и шампионски колан. Макгрегър напръска Бърни със своя рекламен спрей, след което го повали в нокдаун и му нанесе няколко допълнителни удара, докато беше на земята.

Сърбин е на крачка от върха в световния спорт и не се казва Джокович (видео)

Публиката, която и без това се беше развикала, избухна в мощно освиркване, докато Макгрегър най-накрая не напусна терена. Официалният акаунт на Маями в Twitter сподели видеоклип на Макгрегър в червен гащеризон, в който се казва, че преди освиркванията е подкрепял “Хийт”. След фиаското на Макгрегър по време на таймаута в третата четвърт екипът на франчайза за социални медии тихо изтри всички следи от Макгрегър.

Конър Макгрегър нокаутира талисман – освиркаха го

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции