<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197481" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Загуба при за...

Още жени ще съдят звезда на Ман “Юнайтед”

08 Септември 2023
0 348

Още жени ще съдят звезда на Ман “Юнайтед”. Според публикации в Бразилия още две жени са се оплакали, че са били нападнати от крилото на Манчестър “Юнайтед” и Бразилия Антъни. 23-годишният футболист е разследван от бразилските власти и полицията в Манчестър, след като бившата му приятелка Габриела Кавалин твърди, че Антъни я е нападнал в отделни случаи между юни 2022 г. и май тази година.

Image
Снимка: Twitter/Transfer News Live

Играчът, който отпадна от състава на Бразилия за международните мачове този месец, категорично отхвърли обвиненията на Кавалин: “От самото начало подходих сериозно и с уважение към този въпрос, като предоставих дължимите разяснения на полицейския орган.” Това заяви той в изявление, публикувано в профилите му в социалните мрежи.

За първи път турчин ще играе в Манчестър Юнайтед

В четвъртък бразилското издание Extra съобщи, че жена на име Раиса де Фрейтас е подала жалба в полицията срещу Антъни на 20 май 2022 г., твърдейки, че се е нуждаела от болнично лечение, след като е била в колата на бившия играч на Аякс заедно с друга жена и фризьорка след посещение на нощен клуб в Сао Пауло, Бразилия. Трета жена, 33-годишната Ингрид Лана, също твърди, че Антъни я е притиснал до стената и се е опитал да прави секс с нея, когато е посетила дома му в Англия през октомври миналата година.

Манчестър “Юнайтед” отказа да коментира последните обвинения срещу играча, с когото подписа договор за 100 млн. евро преди година. В сряда клубът заяви, че “се отнася сериозно към този въпрос, като обмисля въздействието на тези твърдения и последващото докладване върху жертвите на насилие”.

Още жени ще съдят звезда на Ман “Юнайтед”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции