<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198766" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Депутат от па...

Мъже пребиха с колове и бухалки младеж в Харманли (видео)

18 Септември 2023
0 2886

Мъже пребиха с колове и бухалки младеж при опит да излезе от автомобила си в Харманли, показва репортаж на NOVA. Нападението е заснето от охранителна камера. Подаден е сигнал в полицията. Случаят е от 8 септември.

„Имали са разправия. Мъжете са закачили приятелката на сина ми и той ги и предупредил да спрат. За мен тези мъже са опасни. В социалните мрежи хора, които са коментирали клипа, са заплашвани. Едно момче от Димитровград ми изпрати записи на Танер, който го заплашва с побой и изнасилване на жена му, защото е споделил видеото”, разказа бащата на пострадалия Желязко Желязков.

Мъже пребиха с колове и бухалки младеж в Харманли (видео)

Пореден случай на агресия, която според извършителите може и да решава проблеми, но всъщност само ги задълбочава. Докато не видим ефективни присъди за подобни “геройства”, те ще продължават. Нещо повече – ще се приемат като нещо нормално и винаги ще се намира кой да обяснява, че жертвата “си го е просила”. Не, скъпи приятели. Никой не си “проси” агресия. Ако имате проблем с някого, говорете с него. Или пък недейте – просто игнорирайте съществуването му. Но да пребиваш друг човек, защото “те е погледнал на криво” или е писал на жената до теб, не е мъжкарство. Комплекс е. И е крайно време да спре да се случва.

Васил Михайлов не заплашвал, а “действал”, твърди самият той (видео)

Мъже пребиха с колове и бухалки младеж в Харманли

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ядосана

    18 Септември 2023

    Тези са постоянно проявени и защитени, като информатори. А хората спят и никой не се вдига на протест.Но ако е в къщата ви това и пострада вашето дете, ще се молите за помощ нали?

Реакции