<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=199563" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: И част от акв...

Зеленски: Ако Киев падне, Русия напада половината Европа

22 Септември 2023
0 336

Зеленски: Ако Киев падне, Русия напада половината Европа. Думите на украинският президент бяха написани в социалните мрежи след среща с американския държавен глава в САЩ.

“Нашите войници гризат и задушават руските окупатори, доколкото е възможно. Никога досега руската диктатура не е срещала толкова силна съпротива. Никога повече Русия няма да може да унищожи друга нация”, пише той.

Байдън: Китай е в беда

Зеленски: Ако Киев падне, Русия напада половината Европа

Зеленски споделя, че списъкът на руския президент Владимир Путин със страни за унищожаване е дълъг. И ако Украйна падне, половината Европа ще бъде изложена на риск да попадне в сферата на влияние на Москва.

Още

“Сега Путин има различен списък с цели. Вместо да диктува условия на Америка, Европа и целия свободен свят, Путин е принуден да се унижава, като лично приема делегация от Пхенян и се опитва да намери благоволение на Техеран. Това демонстрира неговата очевидна слабост”, каза президентът.

Той припомни, че Украйна плаща най-високата цена за защита на свободата и глобалната сигурност.

“Всеки ден и всяка нощ Русия продължава своя терор с ракети и ирански дронове. Но всеки ден нашето единство остава силно. Вие стоите с нас. Ние знаем, че няма да паднем. И виждаме как нашата свобода поддържа хватката на булдог. Ние сме уверени, че други “народи няма да трябва да изпращат армиите си в тази битка. Украйна е в състояние да завърши тази война с победа, която ще бъде нашата обща победа. Днес това не е империята на злото, а само липсата на единство, което може да постави свободата на колене”, добави Зеленски.

Източник: News

Зеленски: Ако Киев падне, Русия напада половината Европа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции