<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=199614" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: И други прест...

Хеликоптер изчезна край село Гърмен

22 Септември 2023
0 2660

Хеликоптер изчезна край село Гърмен, съобщиха от бТВ. Първоначалните данни бяха за падане на машината, но тя не е открита. Така че се говори за изчезване.

Руската православна църква скочи срещу изгонването на духовниците шпиони

Хеликоптер изчезна край село Гърмен

Военен хеликоптер е предприел издирване.

Към мястото на инцидента е изпратена линейка от Благоевград.

От МВР заявиха за Нова, че нямат данни за паднал хеликоптер. При тях има информация само за малък летателен апарат, с който тази сутрин е загубена връзка. От Министерството на транспорта обясниха, че държавните хеликоптери не се вписват в определението “малък летателен апарат”, нямат и данни за какъвто и да е инцидент.

Новите данни

Стана ясно, че моделът на машината е „Робинзон”. 

Частният вертолет е бил нает от Югозападното държавно предприятие тази сутрин. Той трябвало да пръска селскостопански култури. Машината е излетяла от Гърмен, но следите са изгубени в района на Цалапица. 5 км след излитане пада. Не се знае колко хора е имало на борда.

Хеликоптер на “Гранична полиция” е летял в района, потвърди директорът на ГД “Гранична полиция” Антон Златанов. Той беше категоричен, че инцидент с тяхна машина няма, а полетът е изпълнен успешно и пилотите са се приземили по план в базата.

Очаквайте подробности!

В Русия привикват българския посланик заради изгонените духовници шпиони

Хеликоптер изчезна край село Гърмен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции