<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206236" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Bird: Ваня Григ...

Bird показа съмнително евтиния нов имот на Ваня Григорова (снимка)

04 Ноември 2023
0 56228

Bird показа съмнително евтиния нов имот на Ваня Григорова. Къщата с цвят на жълти павета е построена върху земя, купена за 5 евро на квадратен метър. Синдикалистката е получила заем в размер на 350 000 лева.

Имотът е бил със статут на урбанизирана територия още през 2018 година, което означава, че пазарната цена в района е била около 50 евро на квадрат – 10 пъти по-висока от спазарената от Григорова.

Bird показа съмнително евтиния нов имот на Ваня Григорова (снимка)

Надяваме се компетентните органи да извършат проверка как точно е закупен имотът и дали сделката е извършена спрямо българското законодателство.

Bird: Ваня Григорова се е сдобила с огромна къща за 5 евро на квадрат

Bird показа съмнително евтиния нов имот на Ваня Григорова (снимка)

Подобни имоти на безценица през годините придоби и лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов. По-рано с имот за без пари, но с вътрешен асансьор се сдоби и Цветан Цветанов. Санкционираният по “Магнитски” Владислав Горанов пък цял живот живее в имоти на свои роднини на сходни цени.

Интересно колко от вас, скъпи приятели, могат да си купят подобни имоти на такива цени. Ако познавате брокер, готов да уреди подобни, пишете в коментарите!

Bird показа съмнително евтиния нов имот на Ваня Григорова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Гост

    09 Ноември 2023

    Купува на занижена цена, плащала е под масата част от сумата, за да не плащат и двете страни повече данък. После на урбанизираната територия изважда ПУП и строи. С този доход и размер на кредита обаче са и помогнали явно, проявила е гъвкавост банката, като се има предвид, че е къща. Изглежда малка, стотина квадрата чиста площ като гледам. Бедна мошеничка, устремена към властта. Готова на всичко. Годините бедност в младостта и са я направили отмъснителна и безскрупулна

Покажи всички Скрий

Реакции