<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=206005" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ромео и Жулие...

Поредният “частен път” в София оставя имот без достъп (РЕПОРТАЖ)

02 Ноември 2023
0 6683

Поредният “частен път” в София оставя имот без достъп. За случая ни сигнализираха потърпевшите от столичния квартал “Враждебна”. Повече разказват те пред репортера ни Виктория Симеонова.

Сигналът

През 1997 година имотите на роднини се разделят, като един от тях има излаз на две улици, а другият остава с излаз на нереализирана до момента улица. Въпреки многократните молби до Общината, никой така и не се наема да реализира обещаната регулация. Живеещите там заспиват пространството с чакъл, за да могат да влизат през него към имотите си. Други хора в района събират подписка за реализация на улицата, но така и не се стига до такава.

Преди месеци хората, обърнали се към нас, научават, че улицата е купена и предстои на нейно място да се издигне постройка. Това се случва въпреки отказа на техни молби да я купят преди време.

Поредният &#8220;частен път&#8221; в София оставя имот без достъп (РЕПОРТАЖ)

Потърпевшите са решени да търсят правата си и по съдебен ред. Причината – до момента институциите не отговарят на сигналите им.

Съвсем скоро ние също ще потърсим представители на Столична община и на Направление “Архитектура и градоустройство”, за да се опитаме да разберем как оттам ще решат проблема.

Сигнализирайте ни за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com.

Поредният “частен път” в София оставя имот без достъп

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Александър

    05 Ноември 2023

    Много интересно. Този имот преди е бил на баба ми, но е отчужде от нея за да се създаде улица. Сега разбирам, че имота е купен, а даже тези гозпожи са ИСКАЛИ да си го закупят. В интересна държава живеем

Реакции