<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=207126" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Парламентът ...

Хоумър вече няма да души Барт – семейство Симпсън спира с насилието (видео)

09 Ноември 2023
0 327

Хоумър вече няма да души Барт – семейство Симпсън спира с насилието. Бащата в най-известното анимационно семейство в телевизията еволюира в грижовен, споделящ човек и вече няма да души сина си Барт. След 34 години и 755 епизода, „Семейство Симпсън“ променя пътя си, пише Euronews.

В третия епизод от сезон 35, озаглавен „McMansion & Wife“, Хоумър Симпсън заявява, че е променил поведението си, когато той и съпругата му Мардж посещават новия си съсед Тейър.

Когато Хоумър Симпсън стиска ръката на новия герой, Тейър отбелязва, че той има здрава хватка.

Виждаш ли, Мардж, душенето на момчето се отплати“, отбелязва Хоумър, преди да добави: „Шегувам се, вече не правя това. Времената се промениха”.

Епизодът от сериала беше излъчен за първи път на 22 октомври, но дебатът започна, когато сцената беше публикувана от зрител на X по-рано този месец.

Противоречивата шега е обсъждана и преди, но някои фенове на “Семейство Симпсън” не останаха доволни, когато Хоумър разкри, че е променил постъпките си.

Други обаче посочиха, че в по-късните сезони все по-рядко се вижда Хоумър да души Барт.

“Семейство Симпсън” разкриват как успяват да предскажат бъдещето

Хоумър вече няма да души Барт – семейство Симпсън спира с насилието (видео)

Това далеч не е първият път, когато сериалът признава, че времената са се променили. Най-забележителното е, че „Семейство Симпсън“ актуализира своя хумор, за да отговаря на развиващите се стандарти през 2020 г., когато Ханк Азария каза, че повече няма да озвучава героя на Апу Нахасапимапетилон, собственик на индийски смесен магазин, който стана известен с крилатата си фраза „Благодаря! Ела пак.”

Характерът на Апу Нахасапимапетилон беше критикуван от зрители от индийски произход. Много от тях гледаха на героя като на расистка карикатура. Героят в крайна сметка беше премахнат, особено след като дискусията стана глобална след издаването на документалния филм от 2017 г.

Вижте поредното предсказание на “Семейство Симпсън” (видео)

Хоумър вече няма да души Барт – семейство Симпсън спира с насилието (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции