<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=208596" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Георги Граде...

Боби Михайлов с нагъл отговор на депутатското искане на оставката му (видео)

22 Ноември 2023
0 1175

Боби Михайлов с нагъл отговор на депутатското искане на оставката му. Президентът на БФС говори пред комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в Народното събрание. След ексцесиите по време на протеста срещу ръководството на Българския футболен съюз на 16-и ноември.

Боби Михайлов се изкара жертва пред депутатите (видео)

Преди изслушването да приключи, Кристина Петкова от ПП-ДБ изказа мнение към Борислав Михайлов “да подаде оставката си, за да може българският футбол да се развива”. От “Възраждане” добавиха, че според тях “всички изнесени доводи за участието на Димитър Бербатов са били прозрачни и недоказани. И не са отговорили на въпросите”.

Борислав Михайлов отговори, че “БФС не се занимава с политика. И не разбира защо тук в НС се предизвиква подаване на оставка на човек, който е избран от футболните фенове”. “Не го искайте, защото нищо не сте направили за футбола.”

Радостин Василев се обърна към Борислав Михайлов с думите, че “той не се чувства виновен за случващото се” и го попита директно дали ще подаде оставката си. Борислав Михайлов отговори, че “всичко това е извън темата и отказва да отговори”. 

От “Възраждане” зададоха въпрос, включващ изказване от БФС, описано до УЕФА, в което “Димитър Бербатов взима участие в организирането на протест.” От БФС репликираха, че “изказването е провокирано от публикации в социалните мрежи и тн.”

След като цялото комично изслушване приключи, ние от “Господарите” можем да заключим, че от БФС не се поколебават и продължават с наглото си отношение. Едно е сигурно обаче, не само депутатите, но и цялото българско общество продължава да иска едно – #ОставкаБоби !

Видео: Youtube/Dnevnik

Боби Михайлов с нагъл отговор на депутатското искане на оставката му (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции