<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=209069" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Габрово прив...

Мъж нахлу в Енергото в Силистра, за да си направи сандвичи (видео)

27 Ноември 2023
0 746

Мъж от село Калипетрово нахлу в офиса на Енергото в Силистра в знак на протест, за да си направи сандвичи.

Селото му е останало без електричество за повече от 24 часа и за да привлече вниманието на отговорните институции, мъжът носи в сградата, където се помещава електроразпределителното дружество, хляб, дъска за рязане, нож, хранителни продукти и малка скара.

Има ли контакти тук? 24 часа не съм ял, децата ми гладни стоят, ела да видиш!“, казва той на охраната с влизането си.

Писна ми от тоя ток. Ей тука ще си направя сандвича, не ме интересува, когото искаш викай. Да ви видят какви сте боклуци. Тука има ток, искам удължител. Както закусвам всяка сутрин, тъй ще си закуся тук. 21 век! Не ви е срам, бе! 24 часа няма ток! На хората им писва”, нарежда ядосаният мъж, докато вади продуктите и зарежда скарата.

Видео от случката е качено на профила на Явор Павлов във Facebook.

Мъж нахлу в Енергото в Силистра, за да си направи сандвичи (видео)

Опитите на охраната да спре нестандартния протест на гражданина не се увенчават с успех, а той заявява, че няма да си тръгне, докато не приготви закуска за семейството си.

След спорове охранителите отказват да осигурят разклонител на недоволния мъж. Той обаче проявява креативност и изключва машината за теглене на билети. След което включва грилчето в контакта.

Недоволния гражданин заявява, че кани всички, които нямат ток да се присъединят към него за закуска, начело с кмета на село Калипетрово.

След известно време служителка на Енергото уведомява мъжа, че до час и половина ще има ток в дома му. След това двама полицаи влизат, за да му поискат лична карта, с което видеото приключва.

Коментарът на “Господарите”

От “Господарите” подкрепяме всякакви форми на протест, но не одобряваме агресивното поведение и заканите за насилие.

Въпреки това можем да разберем емоциите на мъжа, особено, когато семейството му седи на студено и тъмно, без възможност да си сготви храна.

Автобус с деца и десетки автомобили са в снежен капан в Разградско (видео)

Снегът през зимата изненада цялата страна (видео)

Сигурни сме, че той не е единственият недоволен гражданин, след като снежната буря остави над 1000 населени места без електричество. Изглежда, че за пореден път драгите управници бяха изненадани от снега през зимата.

Мъж нахлу в Енергото в Силистра, за да си направи сандвичи

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции