Сигнализирай!

Илиян Василев за вота на недоверие на ГЕРБ: Задкулисието бърза

Gospodari.com
Gospodari.com
14.06.2022 г.
26
0

Илиян Василев за вота на недоверие на ГЕРБ: Задкулисието бърза - това написа анализаторът във Facebook.

ГЕРБ внасят вот на недоверие към правителството в сряда (видео)

ГЕРБ бяха принудени да форсират преврата и да излязат от "окопа", където бяха оставили на Слави и приятеля Орлин Алексиев /ГЕРБ/ да проведат артилерийската подготовка. Но с напускането на петте депутата нещата се промениха и принудиха Борисов да премина в атака с вот на недоверие, тъй като не могат да бъдат сигурни, че ще удържат хората на Слави. За да съкратят времето за реакция на ПП.Поводът за вота - публичните финанси цели да уязви пряко най-силния играч в отбора на ПП, да покрие информационно и да блокира разглеждането на бюджета.

Не трябва да допуснат приемането му, защото това означава ПП и правителство да отидат на избори с много доволни пенсионери и бизнес. Трябва им недоволство, криза, битки информационни и на улицата. За това ГЕРБ, ДПС и цялото задкулисие минава в режим тотална деструкция. Трябва да са на власт преди месец август, когато се очаква да дойда европарите. Гответе се следващата седмица - решава съдбата на България. Нека да напомня на онези, които си мислят, че битката не е тяхна, че комбината с ПП и с БСП е кощунствена. За да има демокрация и да се постигнат каквито и да цели трябва у нас да няма автокрация и корупция. Всичко друго е последващо.

https://www.facebook.com/722719429/posts/pfbid023x6SeXdoFPMQ9YhZN2javqDUcwZR1MMTTRb81ndXgJErRwogEKM26GUMsMEKSs7fl/?sfnsn=mo
Илиян Василев за вота на недоверие на ГЕРБ: Задкулисието бърза

Илиян Василев за вота на недоверие на ГЕРБ: Задкулисието бърза. Точка. Позиция. Илиан Василев. Анализ.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.