Сигнализирай!

"Не видя, че сцената свършва": Очевидец за трагедията с Кирил Маричков (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.10.2024 г.
47272

"Не видя, че сцената свършва": Очевидец за трагедията с Кирил Маричков говори пред бТВ. Името на свидетеля е Борис Василев. Той е бил на репетицията във врачанското село Селановци, на която легендарният музикант е паднал от метър и половина на лицето си.

„Мисля, че не видя сцената, че идва краят ѝ, те си приготвяха инструментите, слизаха, качваха се. Аз не видях, че е той точно, в следващия момент чухме Кирил Маричков падна. Те започнаха да слизат, очаквах да видя, че става. За съжаление не стана. Бодигардовете заградиха, започнахме да чакаме линейката“, казва Борис Василев, очевидец на падането на рок легендата ни.

Линейката на Спешна помощ пристига за минути. Малко по-късно става ясно, че певецът е починал на път за болницата.

ГОВОРИ УЧЕНИЧКАТА, ИЗНАСИЛЕНА ОТ ПОЛИЦАЙ

„Видяхме, че го качиха, за съжаление много малко минути след това излязоха организаторите на сцената и съобщиха тъжната новина, че един наистина голям човек си е отишъл“, каза Василев.

„Точно преди това да се случи аз бях отишъл до колата си, той говореше с Дони. Всички казват, че се е спънал в едни калъфи от моите инструменти и оттам е тръгнал чак до другия край на сцената и там е паднал. Аз го видях вече паднал. Ние всички си мислим, че той получи нещо, защото начинът, по който падна, беше без никакъв жест на самосъхранение. Всеки, който тръгне да пада, ще протегне ръце да се запази, нещо ще направи. Всички бяхме наоколо, но никой не беше достатъчно близо да  може да го задържи. Падна на лицето си от метър и половина. Никой не може да оцелее след такова нещо. Просто душата ми се къса“, каза пък Иван Лечев.

Ние от Господарите отново изказваме своите най-искрени съболезнования на роднините и близките на легендарния музикант Кирил Маричков.

Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.