Сигнализирай!

"Дай акъл" на политиците от пазара в Красно село (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.09.2022 г.
22
0

"Дай акъл" на политиците от пазара в Красно село. Рубриката ни се завръща с пълна сила. Трибуната на Господарите е поставена на едно от най-оживените тържища. Точно там потърсихме акъл за политиците.

Ако не гласуваш – друг решава вместо теб (видео)

"Дай акъл" на политиците от пазара в Красно село (видео)

Важно е акъл да им се даде точно в този момент, когато предстоят изборите. Намираме се в месец на кампания и точно сега те са уж най-сговорчиви и уж най-много имат желание да се вслушат в думите ни. Не знаем дали ще е точно така, но е важно да съберем посланията на избирателите в едно или пък няколко поредни видеа на нашия сайт Gospodari.com.

Ще видите и чуете съвети към Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев, Ахмед Доган и Делян Пеевски, Христо Иванов, Костадин Костадинов. Също съвети има и за Слави Трифонов, Стефан Янев, Корнелия Нинова. Почти няма политик, който да е пожален от участниците в нашия материал. И така трябва да бъде! Защото политиците са на своите места заради нас, така че е хубаво да се вслушват в думите ни.

2 октовмри

Изборите отново наближават. Те са на 2 октовмри. И са за 4-ти път през последните две години. Предизборната кампания вече е в разгара си. А докато политиците играят хора, снимат се с известни личности или просто пият кафе сред потенциалните избиратели, голям процент от българите са твърдо решени да не стигнат до урните. Кой мисли, че така ще “наказва лошите политици”, кой че “те са еднакви, няма за какво да им ходя”, кой просто предпочита в неделя да си поспи, да отиде за риба, на поход или просто да пие няколко… Гледайте и този материал, тъй като в него се обръщаме точно към тези групи хора. Групите, които винаги се оплакват от управляващите, но не гласуват:

Ето защо трябва да гласуваме на изборите на 2 октомври (Коментарът на “Господарите”)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.