Сигнализирай!

Мъжете или жените са по-суетни? Попитахме посетителите на "Арена на красотата" (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.04.2024 г.
51
0

Този уикенд се проведе най-мащабното събитие в България в сферата на красотата и здравето - "Арена на красотата". Нашият "бюти кореспондент" Борислава Василева предаде от мястото на събитията. Този път бяхме извикани по сигнал не да разобличим мошениците, а тайните на красотата.

44-ото издание на изложението е мястото, където бизнесът се среща с бизнеса. Само по себе си то е уникално, защото събира на едно място водещи марки в света на здравето и красотата с професионалисти, които са жадни да научат за най-новите тенденции. Целта е да се получи взаимодействие на двете страни, за да могат те взаимно да си помогнат за развитието на своите бизнеси! И това ако не е идея за милиони!

Като заговорихме за милиони, няма как да не споменем ексклузивния партньор на тазгодишната арена на красотата - най-новата и иновативна платформа "Bookers". Вижте колко е лесно за запомняне. "Bookers" като "book" - книга, за тези, които не знаят английски!

Но кои са Bookers?

Платформата връхлита на пазара със сериозна заявка да надмине своите конкуренти! Чрез нея можете да намерите най-удобния за вас салон, както и да си запишете час за маникюр, педикюр, прическа, подстрижка, кола маска, лазерна епилация, микроблейдинг, миглопластика, ноктопластика, ринопластика, гимнастика, масаж, конна езда, кормуване, уроци по математика, психотерапия и какво ли още не. Малко преувеличихме май?

Е, влезте на сайта на "Bookers", за да се убедите колко точно от нещата, които изброихме съществуват. А във видеото ще разберете и какви подаръци ги очакват първите присъединили се към платформата.

Но, разбира се, платформата не е само за клиентите, които търсят услуги. Бизнесите, които ги предлагат, също могат да се регистрират. Така те ще улеснят не само клиентите си, но и самите себе си. Защото, нека не се лъжем, никой не иска да прекара половината си работен ден в записване на часове и разговори по телефона. "Bookers" e тук, за да бъде Вашият личен асистент и да води графика ви вместо вас.

От "Господарите" искрено се забавлявахме с присъстващите на изложението. Във видеото вижте какво отговориха на нашите закачливи въпроси.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.