Сигнализирай!

Дани и Данчо с ТОП предложения за нов шеф на БФС (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.11.2023 г.
1007
0

Дани и Данчо с ТОП предложения за нов шеф на БФС в новия епизод на култовата ни рубрика. Различни имена се тиражират в медийното пространство за евентуални кандидати и фаворити за поста. И петте ни номинации са забавни, популярни и достатъчно атрактивни.

30 години от “Парк де Пренс” – Топ 5 на причините да нямаме футболни успехи (видео)

Ивайло Нойзи Цветков

Най-новият носител на нашия "Златен скункс" е идеален за шеф на БФС. Все пак успява да стои на краката си на над 2 промила алкохол, а това си е топ критерий за заемане на позицията. Да не пропускаме и че той разбира от футбол и от философия - а двете заедно го превръщат в идеалния говорител за интервюта и пресконференции.

Христо Крушарски

Няма как да минем без представител на клубовете, при това какъв?! Крушарски е сред най-изявените ученици на Иван Славков-Батето. На маса се научава най-много - особено, ако я споделяш лично с него.

Николай Михайлов

Нали си спомняте какво каза феноменалният Боби Михайлов? Че от години подготвя свой наследник. А кой е по-достоен от собствения му син за този пост? Ники Михайлов определено си пада по живота - или поне си падаше преди години, когато се появи тази снимка:

Сега вече физически е във форма, но не и като вратар - може би отдавна трябваше да се откаже от професионалната си кариера. И все пак да не забравяме - в семейство Михайлови отказът е най-трудното действие.

Бойко Борисов

Българският Меси е най-подходящ за поста шеф на БФС. Не го казваме ние, а самият генерал Божигол, феноменът Валери Божинов. Борисов е известен бистришки тигър, който има рекорден брой трофеи и голове - повече от всички в настоящото ръководство на футболния съюз. А и няма да му липсва прозрачност - "Севда ТВ" ще излъчва денонощно от централата в "Бояна".

Валери Божинов

Нашият фаворит за нов шеф на БФС е той. Неговото име е.... Валери Божинов - Божигол. Феноменален, перфектен, Божинката е просто най-доброто попадение за всички времена. Е, журналистите може и нищо да не разбират от мислите му, но няма проблем - той също едва ли си ги разбира много-много.

Това са нашите предложения за нов шеф на БФС. И все пак, за да се стигне до което и да е от тях, остава една важна стъпка - ОСТАВКА, Боби и компания!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Спорт

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.