Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
БИВША ФОЛК ДИВА И НАСТОЯЩА АДВОКАТКА ВЗЕЛА МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ ОТ МАЙКА МУ
БИВША ФОЛК ДИВА И НАСТОЯЩА АДВОКАТКА ВЗЕЛА МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ ОТ МАЙКА МУ
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
02.02.18
добавено
24311
прегледа

Скъпи приятели, преди дни ви разказахме за случая на едно дете, което след смъртта на баща си е предадено на чужд човек, вместо на собствената си майка.

 

 

След внезапната смърт на бащата, детето е настанено в кризисен център. Майката, която не е спирала да търси контакт с детето си, иска да се грижи за първородната си дъщеря, но се оказва, че това не е възможно, защото детето има друг настойник.

 

МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ СТАВА РАЗМЕННА МОНЕТА ЗАРАДИ НАСЛЕДСТВО?

 

Даниела Никифорова изважда документи за настойничество и след по-малко от месец детето е изведено от кризисния център и настанено в дома на Даниела.

 

Оказва се, че детето е наследник на всички пари на баща си, а адвокатката Даниела Никифорова иска от майката пари, за да й върне детето.

 

Отидохме в кризисния център, за да попитаме защо малкото момиче е изведено преждевременно от дома.

 

"С нея е работено интензивно, като идеята е била детето да се подкрепи в кризисната ситуация и да се върви към събиране с майка си", това каза Мария Чомарова, клиничен психолог и директор на Фондация "Анимус" за случая на малкото момиченце, 

 

Заповед от Иван Иванов директор на дирекция "Соц. Подпомагане" Оборище прекъсва този процес и праща детето при адвокат Даниела Никифорова.

 

Коя е всъщност Даниела Никифорова, ще ни разкаже Ева Веселинова.