Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
БИВША ФОЛК ДИВА И НАСТОЯЩА АДВОКАТКА ВЗЕЛА МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ ОТ МАЙКА МУ
БИВША ФОЛК ДИВА И НАСТОЯЩА АДВОКАТКА ВЗЕЛА МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ ОТ МАЙКА МУ
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
02-02-18
добавено
25652
прегледа

Скъпи приятели, преди дни ви разказахме за случая на едно дете, което след смъртта на баща си е предадено на чужд човек, вместо на собствената си майка.

 

 

След внезапната смърт на бащата, детето е настанено в кризисен център. Майката, която не е спирала да търси контакт с детето си, иска да се грижи за първородната си дъщеря, но се оказва, че това не е възможно, защото детето има друг настойник.

 

МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ СТАВА РАЗМЕННА МОНЕТА ЗАРАДИ НАСЛЕДСТВО?

 

Даниела Никифорова изважда документи за настойничество и след по-малко от месец детето е изведено от кризисния център и настанено в дома на Даниела.

 

Оказва се, че детето е наследник на всички пари на баща си, а адвокатката Даниела Никифорова иска от майката пари, за да й върне детето.

 

Отидохме в кризисния център, за да попитаме защо малкото момиче е изведено преждевременно от дома.

 

"С нея е работено интензивно, като идеята е била детето да се подкрепи в кризисната ситуация и да се върви към събиране с майка си", това каза Мария Чомарова, клиничен психолог и директор на Фондация "Анимус" за случая на малкото момиченце, 

 

Заповед от Иван Иванов директор на дирекция "Соц. Подпомагане" Оборище прекъсва този процес и праща детето при адвокат Даниела Никифорова.

 

Коя е всъщност Даниела Никифорова, ще ни разкаже Ева Веселинова.