Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бяла лястовица - новото име на доброто
Бяла лястовица - новото име на доброто
Бяла лястовица
08-28-15
добавено
6752
прегледа

Скъпи приятели, преди повече от две години от ефира на Господарите излетя първата Бяла лястовица. Тя кацна на рамото на отец Иван, който стана първият носител на най-хубавата ни награда.

 

БЯЛА ЛЯСТОВИЦА 

 

Хора като отец Иван и другите в тази класация, са достойни за уважение и подражание. Те правят всичко възможно, за да се справят с нелекия живот, помагайки на другите или прославяйки страната ни.

 

Дядо Добри - един човек, който е посветил живота си на другите. Той няма лични вещи нито дом, не знае какво е интернет, но е преживял война. Този човек е дал повече от 100 000 лева на различни църкви и манастири. Неговата скромност е изумителна, а думите му чисти, искрени и прости. Дядо добри е един човек, който няма нищо, а...

 

Професор Минко Балкански е малко познат у нас, но факт е, че след братята Евлоги и Христо Георгиеви, той е най-големият дарител на българското образование. Професорът е световно известен учен, който е оставил огромни научни достижения на целия свят. Влага сърце и душа, за да помага на талантливи учители и ученици....

 

Когато направиш добро дело, няма значение дали си популярен или не, дали си на работа или просто пазаруваш със семейството си. Така се случи при Валери Божинов, който също заслужи нашата награда.

 

Това са Виктор и Георги, по-известни като Спасителите на куче. Двете момчета се разхождат в Южния парк. Там виждат куче, което е приковано в замръзнало езеро.

 

Отец Иван стана нашият първи носител на Бяла лястовица. Екипът ни беше единодушен в избора си. Всички си пожелаваме повече такива хора.